pátek 19. září 2008

iDNES - Novinky 1:0 (Veronika Veselá)

Už je to tak. "Nejdůvěryhodnější zpravodajský portál" (konec citace) iDNES.cz objevil recept, jak ještě víc posílit důvěru mužských čtenářů ve všechny ty zprávy, komentáře a reportáže, kterými nás denně zásobují. Tím receptem, tou tajnou zbraní, je ženský půvab, a ten má název redaktorka Veronika Veselá. Nejdřív to byla jen "redaktorka Veronika" na fotkách, ale nedávno vyšel další článek, a ten už byl přímo z pera zmíněné žurnalistky i s plným jménem.

Ale proč o tom píšu. No to byste asi neuhodli. Píšu o tom proto, abych srovnal: iDNES má VV. Ale koho mají Novinky? Novinky neprezentují na fotkách žádného až takhle zajímavého redaktora. Proto u mě ztrácejí cenné body. A i kdyby se jejich redakce rozhodla s tím něco udělat, nebude snadné překonat důvěryhodnost VV.

Nu, uvidíme, co přinesou následující týdny a měsíce pro nás, čtoucí muže. Novinky by se každopádně měly zamyslet nad svým imidž a vrátit úder co nejdřív.

1 komentář:

Kdosi cosi řekl(a)...

Joo, sympaťačka :D Dnes nečtu, takže jsem o tom nic nevěděla. Je ale každopádně vidět, čemu se dnes nastavují parametry :D *závidí relaxační pobyt*
Jinak blog vypadá na začátky slušně, pokud přibude příspěvků, určitě také přidám do oblíbených a tak trošku propagnu.. mám ráda tyhle blogy osobnějšího rázu, kde si člověk může přečíst názory ostatních.
Jinak děkuji za propagaci Painappuru ;)