Nedávno se v médiích objevily články o tom, jak vědci uvažují, že by lidstvo mohlo řešit potravinový problém konzumací hmyzu. Přiznám se, že si to neumím představit, ale možná jde skutečně jen o psychologický problém (bigmenu.cz). Hmyzáci jsou takoví drobní, čiperní, nekontrolovatelní... Představa hmyzu v žaludku není zrovna lákavá.
Housenky s kaší. Asi záleží, jak by to chutnalo, a taky, jaký bych měl hlad. Ale pokud to bude možné, budu dávat přednost spíše rostlinné stravě. Z hmyzu cítím cosi hororózně zlověstného...
Goethe institut
před 10 hodinami
1 komentář:
Není to tak špatný, jak si lidé kolikrát myslí :) Já jedla asi před rokem pražená sarančata v čokoládě (taková novější verze čokoládového fondue bez ovoce ^^)a chutnalo to jako oříšek. Chuť to nijak výraznou nemá a kdyby člověk nevěděl, co v tom je, ani by ho nenapadlo, že jí něco jiného než obvykle. Takový ploštice by se daly bez problémů chroupat u televize místo chipsů...
Okomentovat