čtvrtek 23. října 2008

Novinky...

Blogger.com spustil naostro některé nové funkce, například možnost mít formulář komentáře přímo na stránce příspěvku. Pokud používáte nějak upravenou šablonu, je nutno resetovat nastavení (Rozvržení > Upravit HTML > Vrátit šablony pomůcky na výchozí hodnoty). Více viz Blogger Buzz.

Další novinkou je sledování oblíbených blogů přímo z Řídícího panelu: karta Blogy, které sleduji. Už to funguje nějakou dobu, ale konečně odteď také v češtině. Vítám možnost Všechny aktualizace blogu, tj. sledování pouze nejnovějších příspěvků ze všech přidaných blogů pěkně pohromadě. Doplňující funkcí je v Řídícím panelu u blogu odkaz na seznam těch, kdo vás sledují, a miniaplikace Sledující, defacto seznam vašich čtenářů, který si můžete přidat do menu.

Poslední nová věc je slovní hodnocení, tzv. Reakce. Ty se dají přidat pod článek v Rozvržení > Prvky stránky > Záznamy v blogu - Upravit. (pokud nic, tak opět nutný reset, viz výše) Everrr! Konečně nebudu muset zahlcovat oblíbené blogy hodnotícími komentáři, ale pěkně anonymně kliknu! :-D

1 komentář:

Kdosi cosi řekl(a)...

Yay, oni konečně spustili to sledování! Skvěle!
Mimochodem, děkuju O:)