sobota 20. března 2010

Kuřáci útočí reloaded

Takže kuřáci si zasejc budou moct vypalovat zobáky na zastávkách atd. Od prvního července je máme zpátky, hm. Už to nebude trestné. Nám, rozumnejm lidičkám - nekuřákům, zůstanou od července jenom přístřešky a kryté peróny, kde budeme hájení. Odtamtud budeme moci pozorovat, jak si naši hloupější a závislejší spoluobčané ničej dál zdraví. My budeme fpohodě, to oni se budou utápět v jedovatým namodralým dýmu a nezřízeně chrchlat.

2 komentáře:

kristyna řekl(a)...

není to oproti nynější situaci příliš velká změna, stejně si málokterý kuřák ze zákazu kouření na zastávkách něco dělal. a bohužel, stále na to doplácíme, a budeme doplácet, my, kvůli některým závislým spoluobčanům, "jen" pasivní kuřáci... je to samo o sobě dost sobecké, když tím obtěžují své okolí. zároveň sice musím uznat, že v mnoha případech na tom nenesou takovou vinu, ale to kde budou kouřit, je jejich rozhodnutí. měli by brát ohledy na ostatní =(

Medvídek řekl(a)...

Jo, měli by brát ohled na ostatní, jenomže ho neberou ani na sebe. :-) Stejně je zajímavé, že my nekuřáci svým nekuřáctvím nikoho neobtěžujeme, a to ani pasívně.