čtvrtek 13. srpna 2009

Nikola Veverková: Idnes opět posílilo na důvěryhodnosti!

Loni v září jsem tady psal o půvabné Veronice Veselé, redaktorce idnesu, která na zmíněném webu nejprve zapózovala na několika fotkách s různým zbožím, a potom dokonce sama sepsala reportáž. Konstatoval jsem tehdy, že už tak vysoká důvěryhodnost idnes.cz se takovou pozoruhodnou redaktorkou ještě mnohonásobně zvýšila. Zkrátka, nastavili laťku hóódně vysoko.

Nu, VV se potom nějak kamsi ztratila nebo co - nesleduju samozřejmě idnes odshora dolů, vybírám si, na co kliknu, nenořím se do hlubin, takže možná tam někde ještě píše, ale to je jedno. Ovšem, dneska publikovali další zajímavou reportáž, tentokrát o kurzu surfingu v Portugalsku, a opět nasadili nejsilnější kalibr, mladou krásnou důvěryhodnou redaktorku jménem Nikola Veverková. Idnes se tak zase překonala v důvěryhodnosti, což dokážou jenom opravdoví mistři.

A mně nezbývá, než se závěrem trošku vyčítavě otázat druhého big mainstreamového zpravodajského serveru, Novinky.cz: tak co, kdy už konečně taky nasadíte do boje o naši čtenářskou přízeň nějakou takovou podobnou důvěryhodnou reportérku, hm?

Žádné komentáře: