středa 12. srpna 2009

Česko - Belgie 3:1

Přípravný zápas na teplických Stínadlech mezi Českem a Belgií skončil potěšujícím výsledkem 3:1. První poločas začal z naší strany poněkud mdle, zatímco Belgičani se snažili a tlačili, no a nakonec dali první branku, dělovkou z pěkné dálky. Pak se naši o něco víc rozehráli, až to tam nakonec dvakrát padlo, přičemž druhá naše branka byla penalta, kterou proměnil Milan Baroš.

Druhý poločas už byl jednoznačně naší záležitostí. Český tým, který vystřídal, se plně rozehrál, obrana velmi dobře bránila jakémukoli belgickému pokusu o útok. Z našich byli nejlepší hráči jednoznačně Plašil, velmi dobrý Necid a výrazný a užitečný Štajner, ale ostatní rovněž podávali velmi dobrý výkon. V brance kraloval Petr Čech. Nakonec padnul třetí gól do belgické sítě a bylo rozhodnuto. Byť přátelák, byl to potěšující zápas pro má očka. A hlavně to vítězství přeju Ivanu Haškovi.

Samozřejmě, čekají nás skutečná dramata o postup na MS 2010 do Afriky, z toho první už na začátku září se Slovenskem. Po dnešním matchi začínám cítit víc naděje, ovšem buďme realisté.

Žádné komentáře: