úterý 28. července 2009

Ženy jsou díky evoluci čím dál krásnější

Waldemar Matuška kdysi zpíval, že "hezkých žen je stále víc a víc", a zdá se, že tato slova nám dnes věda do puntíku potvrdila. Vědátoři totiž zjistili, že díky mechanismu evolučního vývoje jsou ženy čím dál víc krásnější, zatímco my muži jsme pořád stejní vopičáci (a medvídci, abych si ohřál svou plyšovou polívčičku).

Pro nás chlapy je to rozhodně dobrá zpráva, protože zřejmě za pár desetiletí nebo dvě tři století budou všude jen samé hezké ženy. Takže bude problém najít nějakou vošklivku. Vochechule budou nejspíš vzácný, stanou se z nich celebrity, hihihi, yeah. Boháči se budou chlubit, že mají nějakou tu picassoidní šeredku doma. Budou se s nima pyšnit ve společnosti. :-) Budou jim k nohám skládat poklady země i nebes. Dojde k proměně hodnotícího slovníku: už se nebude říkat "ošklivá", ale "zajímavá". A bude to pravda, protože krása bude všude a bude tuctová...

Jinak ještě komentík k té ilustrativní fotce v odkazu: no teda, jestli tohle je pěkná ženská, tak to mi ho teda! To obočí, uááá. Brežněv Reloaded. A pod nosem jako bych viděl knír. Doufám, že vědci měli na mysli něco hezčího.

Žádné komentáře: